Vietnam Mui Ne KiteSurfing

За да стигнете до Mui Ne: Лети се до Saigon и от там се хваща автобус или такси до Mui Ne. Пътя е около 4-5 часа. Автобуса струва $4-7 долара, а таксито се спазарява за около $60, max $70.

Условия в Mui Ne: По принцип е ветровито през цялата година, но сезонът е от края на Ноември до Април - всеки ден вятър. Посоката е side-side-on shore. Доста як чоп. Гладко няма и плитко няма. Има wave spot, на около 10-15 минути от Mui Ne. Вятъра е поривист на чопа и по-плътен на wave спота. Кара се сутрин с по-големи кайтове, следобед става понякога и за7-8м2. Най-караният размер през сезона е 10м2.

Спане и храна: Хотелите са с цени от $6 до $140 на вечер. За $30-40 може да се наеме доста добре обзаведено бунгало или стая точно на пясъка. Иначе ако не държите да сте точно на плажа, а на 50м от плажа цените са около от $10 до $20 на стая. За по-дълъг период $8 на вечер. Храната е просто невероятно вкусна и евтина. Има всякакви риби, скариди и тем подобни за смешни пари. Интернет има навсякъде. Няма престъпност и е пълно с туристки от Европа.

още инфо. Mui Ne Kitesirf&Windsurf

BACK
All Rights Reserved. Photos and Videos courtesy of :